Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş application ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

ÇAlright az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları ten cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çAlright daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Çift katlı prefabrik villa modelleri lüks konuttan beklediğiniz ayrıcalıkların tamamını üzerinde taşıyor. Klasik konut modellerindeki iç mekanda devasa yer kaplayan kolon ve kirişler bu yapı modelinde geride bırakılıyor.

Taşınabilirdir, dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak prefabrik ev modelleri tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç prepareını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir tercih olacak tek prefabrik ev fiyatları katlı prefabrik evler, kolay kurulumu, sağlam prefabrik ev montajı, kaliteli malzemeleri ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlamasının yanı sıra Villa

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, prefabrik ev modelleri yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Report this wiki page